HTML

20.000 lépés Magyarországon - Megtettük.

Ezt a blogot azért hoztuk létre, hogy fórumot biztosítsunk a Lehet Más a Politika + Humanista párt összefogás listaállításához szükséges kopogtatócédulák gyűjtőinek, valamint hogy betekintést nyújtsunk barátaink és ellenfeleink részére a cédulagyűjtés állásába. Segítenél?---> http://lehetmas.hu

Friss topikok

  • Metropolisz: Létrejött a MyVIP-en is az LMP - Lehet Más a Politika klub! Csatlakozzatok és hívjatok meg minél t... (2009.05.18. 23:30) 27500 köszönet
  • Dús Pongrác: @AdamT: "Nem liberális, nem konzervatív de a programját tekintve zöld is csak részben. Én azt gond... (2009.05.17. 23:55) Daniel Cohn-Bendit: Az LMP meg tudja változtatni a politikát
  • KONOK: kicsit korán léptünk, de jó volt, köszi a szervezést!!! (2009.05.10. 21:12) Vasárnap buli, leadás, hírszerzős cikk
  • MalacPasztor: En is beszeltem mar egy LMPssel errol az átláthatóság témáról, Ő a pénzhiányt és a kampány miatti ... (2009.05.10. 14:22) Megvannak
  • sétáló bárányfelhők: @GayBears Blog: teljesen egyetértek, azzal hogy az MSZP is ezzel operál: igaz mi rosszak vagyunk, ... (2009.05.07. 13:33) Miért szokás nekünk cédulát adni?

Archívum

+121 az Oktogonon

2009.04.20. 05:13 Kopiás Attila Steve

Villámpost, megerősítésül azoknak, akik terén ücsörögve próbálnak hozzátenni a kampányhoz.

Az Oktogonon most vasárnap is kint voltunk, 121 cédula jött be egy nap alatt. Ekkor volt ugyan a CM is, párat hoztak a bringások is (drive-thru cédulaleadás rulez), de a többség azért a gyalogos "mindennapi" járókelők 1-3-5 cédulája volt. Egyszerűen az van, hogy minél többet vagy egy helyen, minél többen tudják, hogy stabilan, megbízhatóan fix időben ott leszel, annál többen jutnak el odáig, hogy végre betegyék azt a cédulát a tatyóba reggel, szóval kitartás, megéri. Mi ráerősítettünk a lépcsőházas plakátozásra és postaládás szórólapozásra is a környéken, igyekszünk mindig minél többen kint lenni, 2-3 ember áll a standnál, a többiek szórnak a környéken, reméljük ez még jobban beerősít. Szóval kitartás minden utcai harcosnak, a módszer működik, csak idő és lelkesedés kell!

Annak a barátságos ismeretlennek meg respect, aki zárás után 5 perccel, pakolásunk közben egy csinos borítékban átcsúsztatott nekünk 28 darab LMP+HP számára kitöltött cédulát Iklad lakosságától, megkoronázta a napunkat!

4 komment

Címkék: oktogon humák

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kopiás Attila Steve 2009.04.21. 02:28:27

Szia,
Tök jó, hogy írtál, végre valami releváns helyen tudom leírni és innentől csak linkelnem kell.

1) Két hete kint gyűjtjük a cédulákat az Oktogonon. Két éve minden akciónkat ott toljuk, lassan többet vagyunk kint, mint otthon. Most arra jött a CM, mi meg ott voltunk, mint majd' mindig.

2) Meg volt beszélve a dolog előre Küküvel, a CM egyik főszervezőjével. Nanáhogy, az LMP+HP lista képviselőjelöltje, szóval nem a háta mögött zajlott az egész.

3) Kölcsönösen az volt a javaslatunk egymás felé, hogy egyszerűen csináljuk ugyanazt, amit minden nap szoktunk. Azaz legyünk kint standdal, szórólapozzunk a járókelőknek, gyűjtsük a cédulát. Amit nem szoktunk - pl Andrássy közepén szórólapozni, LMP/HP pólóban CM-en tekerni, Kükü fejével reklámozni stb stb - azt pedig ne csináljuk. Így is lett.

4) Már csak azért sem valószínű, hogy "meg akarnánk hackelni a CM-et", mint az néhol felbukkan, mert mind az LMP, mind a HP tagjai között elég sokan vannak, akik rendszeres, régi rendezői az eseménynek, saját gyerek is. Én magam is több e-mailt küldtem körbe, ahol barátainkat, aktivistáinkat kértem rá, hogy figyeljenek a CM politikamentességére. Kint is voltam a helyszínen, felügyeltem a dolgokat és senki nem szegte meg a szabályokat, nem zaklatta a biciklistákat, nem aktivistáskodott az úttesten, nem mondtunk be semmit hangosbemondóba estébé.

hulyeinformatikus 2009.04.21. 22:03:29

@KA_Steve: csak az lenne para, ha jövőre 10-ed annyian lennének a CM-en, mert pártrendezvénnyé lett silányítva.

Kibírhattátok volna, hogy egy napig nem kampányoltok.

Az a baj, hogy már nagyon nem más ez a politika, mint amit a kupolás cirkuszban művelnek.

automentesnap 2009.04.22. 01:15:58

Örülök, hogy elismerted a hibátokat a Ferenciek terén végzett kampányolással kapcsolatban :)

Bevallom, az elején nagyon eldurrant az agyam, pláne amikor megpróbáltátok magyarázni a bizonyítványt. Mostanra úgy látom, hogy inkább amatőrség és kommunikációhiány állhat a háttérben és nem rosszakarat.