HTML

20.000 lépés Magyarországon - Megtettük.

Ezt a blogot azért hoztuk létre, hogy fórumot biztosítsunk a Lehet Más a Politika + Humanista párt összefogás listaállításához szükséges kopogtatócédulák gyűjtőinek, valamint hogy betekintést nyújtsunk barátaink és ellenfeleink részére a cédulagyűjtés állásába. Segítenél?---> http://lehetmas.hu

Friss topikok

  • Metropolisz: Létrejött a MyVIP-en is az LMP - Lehet Más a Politika klub! Csatlakozzatok és hívjatok meg minél t... (2009.05.18. 23:30) 27500 köszönet
  • Dús Pongrác: @AdamT: "Nem liberális, nem konzervatív de a programját tekintve zöld is csak részben. Én azt gond... (2009.05.17. 23:55) Daniel Cohn-Bendit: Az LMP meg tudja változtatni a politikát
  • KONOK: kicsit korán léptünk, de jó volt, köszi a szervezést!!! (2009.05.10. 21:12) Vasárnap buli, leadás, hírszerzős cikk
  • MalacPasztor: En is beszeltem mar egy LMPssel errol az átláthatóság témáról, Ő a pénzhiányt és a kampány miatti ... (2009.05.10. 14:22) Megvannak
  • sétáló bárányfelhők: @GayBears Blog: teljesen egyetértek, azzal hogy az MSZP is ezzel operál: igaz mi rosszak vagyunk, ... (2009.05.07. 13:33) Miért szokás nekünk cédulát adni?

Archívum

Tojás helyett cédulát!

2009.04.10. 19:37 VayMárton

Az idei húsvét egészen különleges: a lányok is locsolkodnak. Házról házra járnak az LMP+HP-s fiú és lánycsapatok, vidám versekkel, nótaszóval köszöntve a tavaszt. Nevető tekintetükre visszakacag büszkén a tavaszi napsugár, és boldogan kacsint a rügyező barackfa ágán a csapatot énekkel köszöntő sárgarigónak:

- Látod barátom, különleges tavasz az idei: nem csak a természet éled, de a magyar fiatalság is! Rájöttek végre hogy nem várhatnak másra, ha jobb országban akarnak élni! Mit szólsz komám?

A sárgarigó így felelt:

- Amióta figyelem ezeket a derék LMP-s gyerekeket és humákat, sokkal jobb kedvvel fúvom az énekem! Ha el tudnak indulni az EP választáson, akkor a húsvét végre tényleg a feltámadás ünnepe lesz, a radikális demokrácia, a minőségi közéleti munka, az ökológiai alapokon nyugvó politizálás szempontjaiból, melynek alfája és omegája az olasz vadászok uniós szintű pincébe zárása kell hogy legyen!

A Nap erre csak helyeselni tudott, nem is szaporították tovább a szót, hanem igyekeztek az útjukba eső cédulatulajdonos állampolgárok kedvét deríteni. Az volt csak ám a hálás munka!

Sütemények, nemzetiszín szalaggal átkötött frissen sült kenyerek, fehér abrosszal terített asztalok várták mindenhol az aktivistákat, nem beszélve természetesen a csókokkal, könnyekkel, kölnivízzel díszített kopogtatócédulák kazlairól.

 

Este, amikor lement a Nap, búcsúzóul így szólt a sárgarigóhoz:

- Mit gondolsz, komám, holnap is ennyi ember arcán lesz ott a jövőbe vetett bizalom, mint ma, az LMP-s és huma komáink látogatása után?

- Sőt, még több – felelte a rigó. Mert ezek az emberek most mind felmennek a lehetmas.hu-ra, ott megtalálják a http://www.lehetmas.hu/segitek linket, és továbbadják barátaiknak az örömhírt.

- Igen – kiáltotta még a Nap a hegy mögül. - Igen, most már nem csak tudom, hiszem és érzem is, hogy érdemes! Ezek a fiúk és lányok meg tudják csinálni! Csak egy kicsit kell nekik segíteni! Lehet más a politika!

 

2 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Will-O-The-Wisp · http://www.will-o-thewisp.gr/ 2009.04.11. 07:22:58

Köszönöm ezt a szép mesét! Máris szépen indul a napom...

Tovább is küldtem néhány ismerősömnek, hogy ők is élvezzék az idei húsvétot!

Will-O-The-Wisp · http://www.will-o-thewisp.gr/ 2009.04.11. 08:29:25

Ha már a "Húszezer lépés" címet adtátok a blognak, kedvet adtatok egy kis zenehallgatáshoz, úgyhogy most egy Omega albumot indítottam el az mplayerrel (és mivel Lehet más a szoftverpolitika, természetesen Linux alól).

Élő Omega